Na een succesvolle verkoop van de eerste woningen start nu ook de verkoop van de bouwnummers 43 t/m 48. De verkoopdocumentatie is definitief vastgesteld en de koopsommen zijn bekend. Kijk HIER voor alle verkoopdocumentatie.

Aanbod
Onder de rook van Arnhem ligt het forensenstadje Huissen. Hier woont iedereen straks fantastisch in een groene omgeving. Hier worden diverse woningen langs groen en gaarden gebouwd. Het is een kleinschalig en uniek nieuwbouwproject in Driegaarden.

Bent u benieuwd naar de woningen? Klik dan hier voor het woningaanbod van de Tuinen van Huissen. Ook is er een mooie 360 graden link gemaakt zodat u alle woningen driedimensionaal kan bekijken!

Belangstelling
Heeft u interesse voor één of meerdere bouwnummers, registreer u dan via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vult u uw NAW-gegevens in. U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee u de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken.

Inschrijven vanaf maandag 22 november tot donderdag 25 november 11.00 uur.
Wilt u weten hoe online inschrijven werkt. Klik dan hier. Na toewijzing zal in een persoonlijk gesprek alles over het nieuwbouwplan en uw bouwnummer verteld worden en kunnen we over gaan tot het tekenen van de koop,- en aanneemovereenkomst.

Uw contactpersonen
VanWonen zal samen met Zaat Vastgoed Makelaardij uit Huissen de gesprekken met u voeren. Indien u bent ingeloot, ontvangt u bericht van ons wie uw contactpersoon zal zijn voor al uw vragen.

Financiële toets
Wij adviseren u om voorafgaand aan de inschrijving uw financiële mogelijkheden te onderzoeken. Een hypotheekadviseur kan u vrijblijvend inzicht geven in de mogelijkheden door een financiële toets te verstrekken. Hiermee kunt u zorgeloos inschrijven op de woning van uw voorkeur en voorkomt u een teleurstelling wanneer u wordt ingeloot voor uw droomhuis.

Verwachting start bouw
Wij verwachten 2e kwartaal 2022 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt.

Deel deze pagina: