Belangstelling?

Schrijf u nu in

Belangstelling in Tuinen van Huissen?

Denk mee over uw toekomstige nieuwbouwhuis

We willen graag samen met de toekomstige bewoners nadenken over de ontwikkeling van de nieuwbouw woningen. Omdat het voor ons belangrijk is dat u zich thuis gaat voelen in uw toekomstige woning. Het bouwen van uw droomwoning begint namelijk niet aan de buitenkant maar aan de binnenkant. Daar waar de wensen, ideeën en uw gevoel bij een fijn thuis zitten.

Het plan bevindt zich op dit moment in de ontwikkelfase. Dit betekent dat er door ons nu hard gewerkt wordt aan het stedenbouwkundig plan en straks aan de 1e schetsontwerpen van de woningen.

Om te zorgen dat u zich daadwerkelijk thuis kunt gaan voelen in uw toekomstige woning, hebben wij uw input nodig. Daarom hebben wij een enquête opgesteld met vragen over uw voorkeuren naar -type woning, grootte, afwerkingsniveau, prijs van de woning, woonomgeving, etcetera. De uitkomsten van deze enquête nemen we mee in de verdere uitwerking van de ontwerpen. Op deze wijze kunnen wij optimaal rekening houden met uw specifieke woonwensen en hoe u graag wilt wonen.