Planning Tuinen van Huissen

Graag vertellen wij u meer over de planning van het project Tuinen van Huissen. Dit begint met de politieke (=bestuurlijke) besluitvorming, de planning van de start van de pre-sale en de definitieve verkoop van de woningen. 

Politieke (= bestuurlijke) besluitvorming

De komende periode zal de gemeente Lingewaard een aantal stappen zetten voor het bestemmingsplan Driegaarden te weten:

  • 21 september 2021 politieke avond Driegaarden fase 1
  • 30 september 2021 raadsvergadering, vaststelling bestemmingsplan Driegaarden fase 1

Zie ook de agenda op lingewaard.bestuurlijkeinformatie.nl

Welke woningen?

In dit plan worden totaal 48 woningen in verkoop gebracht, te weten rijwoningen, tweekappers, semi-bungalows en vrijstaande woningen.

Start pre-sale oktober 2021

Bij een positieve besluitvorming verwachten wij in oktober te kunnen starten met de pre-sale. Vanaf dat moment staat het woningaanbod op de projectwebsite en kunt u zich inschrijven voor de bouwnummers van uw voorkeur op basis van de online verstrekte ‘concept’ stukken en indicatieve bandbreedte-prijzen. 

Wanneer de pre-sale sluit, start de verkoop. Op dat moment zijn definitieve verkooptekeningen en koopsommen bekend. Wij verwachten dit in november gereed te hebben. 

Koopsomindicatie woningen vanaf  € 325.000,- tot € 750.000,- v.o.n. 

Makelaar Tuinen van Huissen

Voor de verkoop van de nieuwbouwwoningen in het plan ‘Tuinen van Huissen’ werkt VanWonen samen met Zaat Vastgoed Makelaardij uit Huissen. Rebecca Meijer en Pepijn Bisseling zijn de nieuwbouwspecialisten die u ook alles kunnen vertellen over het plan, de woningtypen en hoe u zich maximaal kunt voorbereiden. Lees hierover op hun website

Zodra we starten met de pre-sale brengen we u op de hoogte door middel van de nieuwsbrief

Deel deze pagina: