Met veel enthousiasme kunnen wij u informeren dat de pre-sale van de 44 woningen in de Tuinen van Huissen vandaag start! Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven op het bouwnummer van uw voorkeur.

Afgelopen donderdag 30 september heeft de gemeenteraad van Lingewaard het bestemmingsplan vastgesteld en dit is een volgende stap naar het mooie plan Tuinen van Huissen. Een aantal woningen in het plan worden omgezet naar goedkopere woningen en deze woningen komen op een later moment in pre-sale. Dit gaat om de oorspronkelijke bouwnummers 43 t/m 48.

Aanbod
Onder de rook van Arnhem ligt het forensenstadje Huissen. Hier woont iedereen straks fantastisch in een groene omgeving. Hier worden diverse woningen langs groen en gaarden gebouwd. Het is een kleinschalig en uniek nieuwbouwproject in Driegaarden. Bent u benieuwd naar de woningen? Klik dan hier voor het woningaanbod van de Tuinen van Huissen. Ook is er een mooie 360 graden link gemaakt zodat u alle woningen drie-dimensionaal kan bekijken! 

Start pre-sale 
Een pre-sale wil zeggen dat u zich kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van uw voorkeur, op basis van de online verstrekte ‘concept’ stukken en indicatieve (bandbreedte-) prijzen. De pre-sale geeft u de tijd om alvast te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en uw woonwensen. 

Hoe werkt online inschrijven?
Vanaf nu kunt u inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur. Meldt u aan als belangstellende. Na het invullen van het formulier, ontvangt u op het door u aangegeven e-mailadres een bevestigingslink en na bevestiging een email met de inloggegevens voor uw persoonlijke account. In dit account kunt u ook online inschrijven op het bouwnummer van uw voorkeur. U kunt als geïnteresseerde slechts 1 keer inschrijven, dubbele inschrijvingen worden uitgesloten. U ontvangt na de inschrijving een bevestiging hiervan per email. Hier leest u alles over het inschrijfproces.

Sluiting pre-sale
Wanneer de pre-sale sluit, start de verkoop. Dit is het moment dat de definitieve verkooptekeningen en koopsommen bekend zijn. Wij verwachten dit in november gereed te hebben. U ontvangt van ons 1 week van tevoren een nieuwsbrief waarin dit nader wordt toegelicht. Schrijft u zich in voor de pre-sale, dan ontvangt u voorrang bij de verkoop van deze prachtige woningen.

Verwachting start bouw
Wij verwachten 2e kwartaal 2022 te starten met de bouw van de woningen. Dat lijkt lang maar onze ervaring heeft ons geleerd dat de tijd vliegt. 

Heeft u vragen over de woningen of de verkoop, dan kunt u altijd contact opnemen met Martijn van Essen of de verkopend makelaar. Wij werken samen met Zaat Vastgoed Makelaardij.

Deel deze pagina: